Dil Seçimi
Bu Sayfayı Paylaşın:

Karda Sucuk Ekmek Keyfi

Medivia Hospital çalışanları, akşamüstü bir araya gelerek sucuk ekmek eşliğinde karda moral depoladılar. Keyifli bir zaman dilimi geçiren Medivia Hospital çalışanları sucuk ekmek yiyerek günün stresini atma imkanı buldular. Personelin moral ve motivasyonunu artırmak için bu tür aktiviteler düzenlediklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Davut Bayram, sağlık personellerinin zor bir görev üstlendiklerini belirtti. Günün stresinden bir nebze olsun uzaklaşan çalışanlarla sohbet eden Davut Bayram, “Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da tüm çalışma arkadaşlarımın gereken fedakarlığı, gayreti ve emeği göstereceğine inancım tam. Gayretli çalışmalarınız için bir kez daha teşekkür ederim” dedi.

Medivia Web ve Yayın Kurulu tarafından oluşturulmuştur.
Oluşturma Tarihi: 23.09.2022 12:00
Son Güncelleme: 04.10.2022 03:29